Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τα K-dramas που παράτησα! (part.1)

 

 

Ξεκίνησα να βλέπω K-dramas (δηλαδή κορεατικές σειρές) από το 2010 και από τότε έχω παρατήσει μόνο 55 σειρές, που δεν ολοκλήρωσα. Κάποιες γιατί δε μου άρεσαν τόσο και κάποιες άλλες λόγω έλλειψης χρόνου. Ήταν δηλαδή καλούτσικες, αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο, αποφάσισα να τις παρατήσω. 

 Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι 55 σειρές που παράτησα και τον λόγο που αποφάσισα να μην τις ολοκληρώσω; 

 Στο πρώτο μέρος θα αναφερθώ στις πρώτες 20  σειρές και θα επανέλθω αργότερα με τις υπόλοιπες 35.

 

 

 

  1. Salamander Guru and the Gang

Σειρά 10 επεισοδίων του 2012 με πρωταγωνιστές τον Oh Dal Soo, τον Im Won Hee και τον Minho των SHINee. Προσπάθησα να το δω, αλλά το χιούμορ του ήταν από αυτά που με εκνευρίζουν και το παράτησα.

  1. School 2017

Είναι μια σειρά του 2017 με 16 επεισόδια και πρωταγωνιστούν η Kim Se Jeong, ο Kim Jung Hyun και ο Jang Dong Yoon. Παρά τα καλά ονόματα, η υπόθεση μου φάνηκε πολύ συνηθισμένη και λόγω έλλειψης χρόνου, αποφάσισα να μην το ολοκληρώσω.

  1. Running Mates: Human Rights

Είναι μια σειρά του 2019 με 14 επεισοδια. Πρωταγωνιστούν η Lee Yo Won και ο Choi Gwi Hwa. Η υπόθεση με άφησε αδιάφορη και βαρέθηκα όσο το έβλεπα. Έτσι, το άφησα με συνοπτικές διαδικασίες.

  1. Beautiful Life, Wonderful Love

Βαρέθηκα πολύ σε αυτήν τη σειρά και συνήθως δε συμβαίνει σε οικογενειακές σειρές που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η συγκεκριμένη είναι 50 επεισοδίων και προβλήθηκε το 2019 με πρωταγωνιστές τη Seol In Ah, τον Kim Jae Young και την Jo Yoon Hee.

  1. Miss Lee

H Lee Hyeri και ο Kim Sang Kyung πρωταγωνιστούν σε μια σειρά 16 επεισοδίων του 2019 και η υπόθεση με άφησε αδιάφορη. Δεν με τράβηξε και δεν είδα εξάρσεις, ανατροπές ή κάτι που θα τραβούσε το ενδιαφέρον μου για να συνεχίσω να το βλέπω.

  1. Melting Me Softly

Είναι μια σειρά του 2019 με 16 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Ji Chang Wook και τη Won Jin Ah. Η υπόθεση ξεδιπλωνόταν αργά, βαρέθηκα αρκετά και γενικά δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον για να τραβήξει την προσοχή μου.

  1. Secret Boutique

Αν και αυτή η σειρά διαθέτει τα στοιχεία που μου αρέσουν σε σειρές, η Kim Sun Ah και η Jang Mi Hee δεν κατάφεραν να με κερδίσουν αυτήν τη φορά, γιατί η υπόθεση ήταν πολύ αργή και αρκετά μουντή θα έλεγα. Είναι μια σειρά του 2019 και ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια.

  1. Love With Flaws

Η Oh Yeon Seo και ο Ahn Jae Hyun πρωταγωνιστούν σε μια ακόμη σειρά του 2019 που παράτησα και ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια. Το κωμικό στοιχείο δεν ήταν στο στυλ μου και η υπόθεση δε με τράβηξε για να τη συνεχίσω.

  1. Heart Surgeons

Είναι μια ιατρική σειρά του 2018 με τον Go Soo, τον Uhm Ki Joon και τηSeo Ji Hye. Αν και αγαπώ τους πρωταγωνιστές, αυτή η σειρά με κούρασε και τη βρήκα αδιάφορη. Μου θύμισε τις ιατρικές σειρές άλλων χωρών, οι οποίες με έκαναν να μη θέλω να δω ιατρικές σειρές.

  1. Sassy Go Go

Είναι μια σειρά του 2015 με 12 επεισόδια που αποφάσισα να παρατήσω λόγω πίεσης χρόνου και επειδή ήταν η μοναδική σειρά που δε με κράτησε εκείνη την περίοδο. Πρωταγωνιστούν η Jung Eun Ji, ο Lee Won Geun, η Chae Soo Bin και ο Ji Soo.

  1. Modern Farmer

Ο Lee Hong Ki και η Lee Honey μας συστήνονται με μια κωμωδία που προσωπικά δεν εκτίμησα, γιατί είχε το ακραίο χιούμορ που δεν απολαμβάνω. Είδα τα πρώτα επεισόδια, ένιωσα πώς το χιούμορ ήταν υπερβολικό σαν να προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω με το ζόρι και το παράτησα. Η σειρά προβλήθηκε το 2014 και είναι 20 επεισοδίων.

  1. Medical Top Team

Είναι από τις ιατρικές σειρές που δε με κέρδισαν, αν και αγαπώ τόσο τον Joo Ji Hoon όσο και τον Kwon Sang Woo που πρωταγωνιστούν στη σειρά του 2013 και ολοκληρώθηκε σε 20 επεισόδια. Ήταν δηλαδή πολύ ιατρική για τα γούστα μου.

  1. Cheese In The Trap

Πρωταγωνιστούν ο Park Hae Jin και η Kim Go Eun και αν και εκθειάστηκε από πολλούς, εμένα δε με κέρδισε. Τη βρήκα αργή και προβλέψιμη. Η πίεση του χρόνου μου έδωσε μια ώθηση παραπάνω για να παρατήσω τη συγκεκριμένη σειρά που είναι του 2016 και ολοκληρώθηκε σε 16 επεισόδια.

  1. Seonam Girls’ High School Investigators

Είναι μια σειρά του 2014 με 14 επεισόδια και πρωταγωνιστούν η Jin Ji Hee, η Kang Min Ah και η Hyeri. Μη με ρωτήσετε γιατί παράτησα τη συγκεκριμένη σειρά. Δε θυμάμαι τον λόγο!

  1. The Cursed

Ήταν πολύ βίαιη για τα γούστα μου. Ήταν από τα θρίλερ που νιώθω ότι με μπουκώνουν και δεν μπορώ να τα δω. Παρά τις καλές ερμηνείες, τη συγκεκριμένη την άφησα νωρίς. Είναι μια σειρά 12 επεισοδίων του 2020 με πρωταγωνίστρια την Uhm Ji Won και τον Sung Dong Il.

  1. If the Weather Is Good, I’ll Find You

Είναι μια σειρά του 2020 με πρωταγωνιστή τον Seo Kang Joon και την Park Min Young που ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια. Η σειρά ήταν πάρα πολύ αργή και μουντή για τα γούστα μου και κουράστηκα.

  1. Backflow

Είναι μια σειρά του 2017 που ολοκληρώθηκε στα 119 επεισόδια. Η υπόθεση αρχικά με τράβηξε και περίμενα καιρό να ανέβει σε κάποια πλατφόρμα. Όταν τελικά έγινε, την είδα, αλλά δε με τράβηξε. Η υπόθεση ήταν μια από τα ίδια και δεν υπήρχε λόγος να δω 100+ επεισόδια μιας σειράς που δε με τραβά ιδιαίτερα. Πρωταγωνιστεί ο Lee Jae Hwang και η Shin Da Eun.

  1. Best Couple

    Είναι μια σειρά 116 επεισοδίων που προβλήθηκε το 2015 και μη με ρωτάτε γιατί τη σταμάτησα. Δε θυμάμαι! Πιθανόν συνηθισμένο σενάριο εικάζω.
  2. Lovers of the Red Sky 

    Είναι μια ιστορική και ρομαντική σειρά φαντασίας με πρωταγωνίστρια την Kim Yoo Jung και τον Ahn Hyo Seop. Προβλήθηκε το 2021 και ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια. Η σειρά δε με τράβηξε όπως αποδόθηκε το σενάριο, γιατί καλό ήταν όταν διάβασα την υπόθεση, αλλά όταν το είδα να ξετυλίγεται δε με έπεισε και είχε αρκετά σεναριακά κενά.

  3. When the Devil Calls Your Name

Είναι μια σειρά του 2019 που ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια. Αρχικά κάτι πήγε να μου πει, αλλά με έχασε στο χιούμορ και στο πώς αποδόθηκε το σενάριο. Γενικά η σειρά ένιωσα πως δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου και αγαπώ τόσο τον Park Sung Woong όσο και τον Jung Kyung Ho. Μαζί τους ήταν και η Lee Seol και η Lee El.


Σύντομα θα επανέλθω με τα υπόλοιπα K-dramas. 

Εσείς είδατε κάποιο από αυτά; Ποια η γνώμη σας;

Συντάκτης του άρθρου = Korean Dramas (Greek Fans)

Photo = Official posters: Red Sky (SBS) & When The Devil Calls Your Name (tvN) | made with Canva




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...