Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τα K-dramas που παράτησα (part.2)

 


Συνεχίζω με τα υπόλοιπα 15 K-dramas που δεν ολοκλήρωσα ποτέ και το επόμενο άρθρο θα είναι με τα τελευταία 15. 

Πάμε να τα γνωρίσουμε;

 

  1. Bulgasal: Immortal Souls

Είναι μια σειρά του 2021 με 16 επεισόδια και πρωταγωνιστές τον Lee Jin Wook, την Kwon Na Ra και τον Lee Joon. Προσωπικά, την παράτησα γιατί τη βρήκα συνηθισμένη σε σχέση με προηγούμενες σειρές φαντασίας που είδα και κάπως βαρετή. Οι πρωταγωνιστές, σύμφωνα με τη δική μου ταπεινή γνώμη, χάθηκαν λίγο και ο ρόλος του Lee Joon ήταν καλύτερος, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να τραβήξει το ενδιαφέρον μου. Προβλήθηκε από την πλατφόρμα Netflix.


  1. Green Mother’s Club

Είχα δει πριν από λίγο καιρό μια άλλη σειρά με παρόμοιο θέμα και ήταν πολύ καλύτερη. Δε θεώρησα λογικό να δω μια παρόμοια σειρά με λιγότερο ενδιαφέρον, αργή εξέλιξη ιστορίας και κάπως παγωμένες ερμηνείες. Έτσι, ήταν από τις λίγες σειρές που είδα μόνο ένα επεισόδιο και αποφάσισα να το παρατήσω. Είναι σειρά του 2022 με 16 επεισόδια και πρωταγωνιστεί η Lee Yo Won και η Choo Ja Hyun. Προβλήθηκε από την πλατφόρμα Netflix.


  1. Love (ft. Marriage and Divorce) season 3

Είδα την πρώτη σεζόν με πολύ ενδιαφέρον. Είδα τη δεύτερη με λιγότερο ενδιαφέρον, αλλά και πάλι μου άρεσε. Αυτό ήταν! Μόλις είδα ότι οι εξελίξεις πήγαιναν να γίνουν “Τόλμη και Γοητεία” και έγινε και αντικατάσταση τριών βασικών πρωταγωνιστών με ηθοποιούς που θεώρησα παντελώς αδιάφορους (κυρίως στους άντρες) ήταν και ο λόγος που δεν είδα την τρίτη σεζόν. Η τελευταία σεζόν της σειράς προβλήθηκε το 2022 και ολοκληρώθηκε σε 16 επεισόδια. Προβλήθηκε από την πλατφόρμα Netflix.


  1. Love All Play

Είχα δει παρόμοια σειρά με το ίδιο άθλημα σχετικά πρόσφατα και όταν πήγα να δω κι αυτήν τη σειρά, πρόσεξα πως δεν είχε νόημα να τη δω. Δε μου έδινε κάτι παραπάνω και η υπόθεση δεν κέντρισε το ενδιαφέρον μου για να την προχωρήσω. Η σειρά προβλήθηκε το 2022 και ολοκληρώθηκε σε 16 επεισόδια με πρωταγωνιστές την Park Ju Hyun και τον Chae Jong Hyeop. Προβλήθηκε από την πλατφόρμα Disney+.


  1. Café Minamdang

Είναι μια σειρά του 2022 με πρωταγωνιστή τον Seo In Guk και πρωταγωνίστρια την Oh Yeon Seo. Στο σημείο που η σειρά είχε αστυνομική πλοκή πήγε να με κερδίσει, αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία της (κωμωδία, φαντασία) δεν τα κατάφεραν. Ήταν και πολλά και τελικά αποφάσισα να την παρατήσω πριν δω το δεύτερο επεισόδιο, ήταν και 18 επεισόδια! Προβλήθηκε από την πλατφόρμα Netflix.


  1. Poong, the Joseon Psychiatrist

Είναι μια ιστορική σειρά με τον Kim Min Jae, την Kim Hyang Gi και τον Kim Sang Kyung. Ολοκληρώθηκε στα 12 επεισόδια και προβλήθηκε το 2022 μέσω της πλατφόρμας Viki. Η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα λίγο όταν το έβλεπα και λόγω έλλειψης χρόνου αποφάσισα να το παρατήσω με συνοπτικές διαδικασίες.


  1. Bubblegum

Αυτή η σειρά είναι του 2015 και ολοκληρώθηκε σε 16 επεισόδια. Πρωταγωνιστές είναι ο Lee Dong Wook και η Jung Ryeo Won. Η ιστορία ήταν κάπως βαρετή και προβλέψιμη. Δεν είχε κάποιο στοιχείο που να με κάνει να θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω και το παράτησα.


  1. Be Melodramatic

Είναι μια σειρά του 2019 με 16 επεισόδια όπου υπάρχει σε πολλές πλατφόρμες, όπως στο Disney+, στο Netflix, το apple tv και το Viki. Πρωταγωνιστούν η Chun Woo Hee, η Jeon Yeo Been, o Ahn Jae Hong και ο Gong Myung. Είναι μια σειρά που μου φάνηκε συνηθισμένη και δε με τράβηξε να τη συνεχίσω.


  1. Black Dog

Η Seo Hyun Jin, η Ra Mi Ran και ο Ha Joon πρωταγωνιστούν στη σειρά του 2019 που ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια. Υπάρχει στην πλατφόρμα του Netflix και αυτό που με έκανε να την παρατήσω, ήταν οι αργές εξελίξεις, η μουντή ατμόσφαιρα και ο ελάχιστος χρόνος μου που με έκανε να το παρατήσω μετά από 4 επεισόδια, αν θυμάμαι καλά.


  1. Cat Chef

Αν και ήταν μόλις 10 επεισοδίων, την παράτησα. Πρωταγωνιστούν ο Lee Ki Woo και η Kim So Ra σε μια σειρά του 2016, όπου τα επεισόδια ήταν 30 με 35 λεπτά διάρκεια. Δε θυμάμαι γιατί την παράτησα, αλλά προφανώς γιατί βαρέθηκα. Δεν παρατώ εύκολα, σειρά με λίγα επεισόδια.


  1. Cheers To Me

Το 2016 προβλήθηκε η σειρά 10 επεισοδίων, την οποία παράτησα. Πρωταγωνιστούν ο Lee Jae Yoon και η Yoon Jin Seo. Θυμάμαι πως τη συγκεκριμένη σειρά την είδα στην αρχή, αλλά δεν βρήκα νόημα να συνεχίσω να τη βλέπω και την παράτησα. Δεν με τράβηξε δηλαδή η ιστορία.


  1. Please Come Back Mister

Του 2016 είναι και αυτή η σειρά που παράτησα και πρωταγωνιστούν ο Rain και η Oh Yeon Seo σε μια κωμική σειρά φαντασίας 16 επεισοδίων που παράτησα μόλις είδα το κωμικό στοιχείο που δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις μου.


  1. TV Novel: Dal Soon’s Spring

129 μισάωρα επεισόδια ήταν ένας καλός λόγος για να παρατήσω τη συγκεκριμένη σειρά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Ως υπόθεση και εξέλιξη της ιστορίας δε με κέρδισαν και έτσι πήγα παρακάτω. Πρωταγωνιστούν η Hong Ah Reum, o Song Won Seok και η Yoon Da Young.


  1. Diary of a Prosecutor

Αν και μου αρέσουν οι πρωταγωνιστές (Lee Sun Kyun, Jung Ryeo Won) η υπόθεση δε με τράβηξε. Ήταν σαν αυτά τα δικηγορικά-δικαστικά που τα έβλεπα από Αμερική πλευρά αρχικά και βαριόμουν του θανατά. Κάτι τέτοιο έπαθα κι εδώ και το άφησα. Η σειρά υπάρχει στο Disney+ και το Viki και μέσα σε 16 επεισόδια, η σειρά προβλήθηκε το 2019 και ολοκληρώθηκε το 2020.


  1. Enemies from the Past

Η σειρά προβλήθηκε το 2017 – 2018 και ολοκληρώθηκε σε 123 μισάωρα επεισόδια. Μου πήρε μόλις ένα επεισόδιο για να αποφασίσω να το παρατήσω. Δε μου άρεσε η αισθητική της σειράς, η υπόθεση μου φάνηκε συνηθισμένη και όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, τότε θα ήταν έγκλημα να δεις μια σειρά 123 επεισοδία που δε σε ελκύει.  


Συντάκτης άρθρου = Korean Dramas (Greek Fans)

Photo = made with Canva by Korean Dramas (Greek Fans)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...