Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τα K-dramas που παράτησα (part.3)

 


Επανήλθα με το τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος για τα K-dramas που παράτησα από το 2010 που ξεκίνησα να βλέπω. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στα τελευταία 20 K-dramas. 

Ελάτε μαζί μου να σας τα συστήσω...


  1. Marry Him if You Dare

Παρά τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, η Yoon Eun Hye, ο Lee Dong Gun και ο Jung Yong Hwa δεν κατάφεραν να με πείσουν να συνεχίσω τη σειρά. Δε μου άρεσε η αισθητική της, η ιστορία, κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις για τα γούστα μου και η σειρά απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη λίστα μου. Είναι μια σειρά του 2013 που ολοκληρώθηκε σε 16 επεισόδια.


  1. First Love Again

Είναι μια σειρά που ολοκληρώθηκε στα 104 επεισόδια και προβλήθηκε το 2016 – 2017. Αν και αρχικά με τράβηξε η υπόθεση, τελικά όταν το είδα δεν μου έδωσε κάτι καινούργιο… Κάτι που να με κάνει να θέλω να δω τη συνέχεια και στο τέλος (μετά από μερικά επεισόδια) το παράτησα.


  1. Golden Pouch

Είναι μια σειρά 122 επεισοδίων που εγκατέλειψα γιατί δε μου άρεσε ο στυλίστας της σειράς, ο τρόπος που αποδόθηκε η ιστορία δεν ήταν στις προτιμήσεις μου και τα επεισόδια πολλά για να το συνεχίσω. Είναι μια σειρά της χρονιάς 2016 με πρωταγωνιστή τον Jin Yi Han και τη Jung Woo Yeon.


  1. A Well Grown Daughter

Μια ακόμη καθημερινή σειρά 122 επεισοδίων (2013-2014) είναι στη λίστα αυτών που παράτησα. Το κουβάρι της υπόθεσης βρήκε κόμπο και δεν μπορούσε να λυθεί και κουράστηκα απίστευτα όταν το έβλεπα και μετά είδα και πόσα επεισόδια είναι και είπα: “Άντε γεια”.


  1. Happy Sisters

Το 2017 – 2018 προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά που ολοκληρώθηκε σε 120 επεισόδια. Η ιστορία δε με κέρδισε από την αρχή και όταν είδα και το πρώτο επεισόδιο κατάλαβα ότι ήταν από αυτές που θα άφηνα. Κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις των ηθοποιών, κάποιες φωνές των ατζουμάδων και ήταν αρκετό για να πάω παρακάτω. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι όταν έβαλα να το δω.


  1. Here Comes Love

Αυτό πάλι δε θυμάμαι γιατί το άφησα. Μάλλον ήταν κάπως βαρετό. Ποιος άλλος λόγος να ήταν; Προβλήθηκε το 2016 και ολοκληρώθηκε σε 122 επεισόδια.


  1. Introverted Boss

Η σειρά προβλήθηκε το 2017 και ήταν 16 επεισοδίων με πρωταγωνιστές τον Yeon Woo Jin και την Park Hye Soo. Η υπόθεση δε με τράβηξε. Η ιστορία ήταν κάπως μουντή και αργή και λόγω έλλειψης χρόνου, είπα να το παρατήσω και να δω κάτι άλλο.


  1. Justice Team

Μόλις 4 επεισόδια και το παράτησα! Είδα το πρώτο επεισόδιο και θυμάμαι που αναρωτιόμουν γιατί το έβλεπα και τελικά το εγκατέλειψα, αφότου είδα όλο το πρώτο επεισόδιο διάρκειας 25 λεπτών περίπου, ασχέτως που έπαιζαν καλοί ηθοποιοί. Η σειρά προβλήθηκε το 2016 και πρωταγωνιστούν ο Han Sang Jin, η Shin So Yool και ο Sung Ji Ru.


  1. Legal High

Αυτοί high εγώ down μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο. Δε μου άρεσε το χιούμορ που είχε η σειρά, αυτό το υπερβολικό που σε πιέζει να γελάσεις, κάτι σαν το κονσέρβα γέλιο που απεχθάνομαι. Εδώ δεν είχε αυτό, αλλά είχε ουρλιαχτά, υπερβολικές κινήσεις και γενικά μερικές τρελές καταστάσεις που δεν βρίσκονται στη λίστα των προτιμήσεων μου. Η σειρά προβλήθηκε το 2019, ολοκληρώθησε σε 16 επεισόδια και πρωταγωνιστούν ο Jin Goo και η Seo Eun Soo.


  1. The Liar and His Lover

Συνηθισμένη ιστορία που δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να μου προσφέρει και την παράτησα νωρίς. Πρωταγωνιστούν ο Lee Hyun Woo και η Joy και οροβλήθηκε το 2017. Έχει συνολικά 16 επεισόδια.


  1. Love Cells 2

Η πρωτη σεζόν δε μου άρεσε και τόσο και λόγω έλλειψης χρόνου δε βρήκα τον λόγο να δω και τη δεύτερη σεζόν και ούτε κατάλαβα γιατί υπήρξε. Δεν πρόσφερε κάτι καινούργιο και ένιωσα να σέρνεται λιγάκι. Ήταν μια σειρά 12 επεισοδίων που προβλήθηκε το 2015 και πρωταγωνιστεί η Kim Yoo Jung, ο Seulong και η Jo Bo Ah.


  1. Life Is Beautiful

Η σειρά προβλήθηκε το 2010 και έκατσα να τη δω γιατί έπαιζαν μερικά πολύ καλά ονόματα όπως ο Song Chang Eui, o Lee Sang Woo, o Lee Sang Yoon, η Nam Sang Mi, η Nam Gyuri και ο Kim Sang Joong. Η ιστορία ήταν ιδιαίτερη για τα δεδομένα της Κορέας και κυρίως το 2010 και είπα να τη δω, μιας και ασχολήθηκε με το θέμα της οικογένειας και της ομοφυλοφιλίας. Όμως, η ιστορία ήταν πολύ αργή και κάποιες στιγμές ένιωσα την ανάγκη να το τρέξω. Είδα αρκετά επεισόδια και άρχισα να αναρωτιέμαι πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό, κάτι τελοσπάντων, και έψαξα να μάθω πότε ολοκληρώνεται. Όταν είδα ότι η σειρά ολοκληρώθηκε στα 63 επεισόδια, την άφησα αμέσως.


  1. Lovers in Bloom

Μια σειρά 120 επεισοδίων του 2017 που παράτησα γιατί η ιστορία ήταν απλή και συνηθισμένη και οι εξελίξεις της αργές. Ήταν και πολλά τα επεισόδια… ε, δεν είχα λόγο να το ζορίσω!


  1. Sweet Munchies

Είναι μια σειρά του 2020 που ολοκληρώθηκε σε 12 επεισόδια. Πρωταγωνιστούν ο Jung Il Woo, η Kang Ji Young και ο Lee Hak Joo. Η σειρά με κούρασε, δε μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και την παράτησα.


  1. Backstreet Rookie

Είναι μια σειρά του 2020 που ολοκληρώθηκε στα 16 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Ji Chang Wook και την Kim Yoo Jung. Εντάξει, η σειρά δεν ήταν από αυτές που μου αρέσουν, μιας και είχε το χιούμορ που δεν αρέσω, ο φίλος του πρωταγωνιστή, ο ράστα-μαν είχε αυτό το απωθητικό που με έκανε να κλείνω τα μάτια μου όποτε εμφανιζόταν…. Κάποιες σκηνές που σκεφτόντουσαν, ονειρευόντουσαν με λίγο από μιούζικαλ επίσης δε μου άρεσαν. Πάμε παρακάτω!


  1. The Good Detective

Πολύ μπλα μπλα και λίγη δράση για αστυνομική σειρά. Άσε, που κουράστηκα που σε όλα τα αστυνομικά τη συγκεκριμένη χρονιά υπήρχε και μια αίρεση από πίσω. Τη βρήκα πολύ αργή και έτσι την άφησα και δεν είδα ούτε και τη δεύτερη σεζόν. Πρωταγωνιστούν o Son Hyun Joo, o Jang Seung Jo και η Lee Elijah. Είναι μια σειρά του 2020 με 16 επεισόδια και η δεύτερη σεζόν επανήλθε με το ίδιο πρωταγωνιστικό δίδυμο το 2022 και προβάλλεται τόσο από την πλατφόρμα της Disney+ όσο και από το Netflix.


  1. Into the Ring

Είναι μια σειρά 16 επεισόδιων που προβλήθηκε το 2020 και πρωταγωνιστούν η Nana και ο Park Sung Hoon. Είχε το χιούμορ που δεν αρέσω και ένα πολιτικό παιχνίδι που με κούρασε.


  1. Eighteen Again

Η σειρά προβλήθηκε από το Netflix το 2020 και μέσα σε 16 επεισόδια πρωταγωνιστούν η Kim Ha Neul, o Yoon Sang Hyun και ο Lee Do Hyun. Ήταν μια ιστορία που έχω ξαναδεί και βλέποντας το πρώτο επεισόδιο, τολμώ να πω ότι ήταν καλύτερες οι προηγούμενες και έτσι το παράτησα.


  1. Lost

Πολύ αργή σειρά, πολύ μουντή και καταθλιπτική. Ένιωσα πως έπεσα σε κατάθλιψη όταν την είδα και την παράτησα χωρίς πολλά πολλά. Πρωταγωνιστές είναι ο Ryu Jun Yeol, η Jeon Do Yeon και ο Park Byung Eun. H σειρά προβλήθηκε το 2021 και ολοκληρώθηκε σε 16 επεισόδια.


  1. Lovestruck in the City

Μια ρομαντική σειρά κλείνει τη λίστα των σειρών που παράτησα. Είναι μια καλοκαιρινή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ji Chang Wook και την Kim Ji Won. Η ιστορία φαινόταν καλή, αλλά είχε κάποια στοιχεία που αντί να προσθέσουν λόγους για να τη δω, έκαναν το ακριβώς αντίθετο. Δε μου άρεσε που μιλούσαν στην κάμερα. Με χαλούσε απίστευτα. Δε μου άρεσαν οι αντιδράσεις της πρωταγωνίστριας, που τυφλώθηκε και βγήκε να βάλει τη βαλίτσα του στο πορτ-μπαγκάζ… εκεί τα μάτια μου στένεψαν και γενικά ήταν τρεις ρομαντικές ιστορίες που δε με κράτησαν, τις βρήκα αρκετά επίπεδες. Προβλήθηκε το 2020-2021 μέσω της πλατφόρμας του Netflix και ολοκληρώθηκε σε 17 επεισόδια. 

Συντάκτης άρθρου = Korean Dramas (Greek Fans)

Photo = made with Canva

Μπορείτε να με βρείτε στα social media μου:

1. Facebook: https://www.facebook.com/dovletoglou.eftychia

2. Instagram: https://www.instagram.com/dovletoglou_eftychia_author/

3. Goodreads: https://www.goodreads.com/author/show/22155063._

4. TikTok: https://www.tiktok.com/@eftychia_koreafan_grkr?

5. Blog: https://koreandramasgreekfans.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...