Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

K-dramas' News (19-25 Σεπτεμβρίου)

 

                                                        Photo = made with Canva

Αυτό το άρθρο είναι και μια νέα στήλη που θα γράφω κάθε εβδομάδα (αν θα σας αρέσει) και θα παρουσιάζω συνοπτικά όλα τα νέα που διαδραματίστηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο της Κορέας την προηγούμενη εβδομάδα. Πάμε να τα δούμε;

 

Ο Kim Joo Heon υπέγραψε και θα παίξει στο πλάι του Lee Min Ho και της Gong Hyo Jin στη νέα ρομαντική σειρά "Ask The Stars". Θα υποδυθεί τον Park Dong Ah, έναν βετεράνο αστροναύτη που έχει πάει τρεις φορές στο διαστημικό σταθμό και θα είναι συνάδελφος με την Gong Hyo Jin.

Source (Image & text) = Mydramalist.

https://mydramalist.com/article/kim-joo-heon-confirmed-to-work-alongside-lee-min-ho-and-gong-hyo-jin-in-ask-the-stars




Νέα διαδικτυακή ρομαντική σειρά (web-drama) φαντασίας έρχεται με νεαρά idols και όχι μόνο. Το καλωδιακό εκπαιδευτικό κυρίως τηλεοπτικό δίκτυο EBS θα προβάλλει στις 20 Οκτωβρίου τη σειρά ‘The World You’ve Fallen Into’ όπου η Yoo Je Bi θα είναι μια top idol που λαμβάνει πολλά μηνύματα μίσους και τότε μπαίνει στον χώρο της ρομαντικής λογοτεχνίας και συνειδητοποιεί την αληθινή έννοια της ζωής. Το καστ απαρτίζουν η Nana των woo!ah! ως Yoo Je Bi, ο Kim Jae Won ως Je Soo Oh, ο Hyunsuk των CIX ως Jin Woo, o Keum Dong Hyun των EPEX ως Shin Han Se και η Ha Sun Ho ως Lee Da Mi.

Source (Image & text) = Soompi.

https://www.soompi.com/article/1546078wpp/wooahs-nana-kim-jae-won-cixs-hyunsuk-epexs-keum-dong-hyun-and-more-cast-in-fantasy-romance-drama-october-air-date-confirmed

 


Το κανάλι ENA ετοιμάζει νέα σειρά με τίτλο "I'm Serious About Dating" και έστειλε προτάσεις στη Yoo In Na, τον Joo Sang Wook και τον Yoo Hyun Min. Η σειρά δεν είναι σίγουρο αν θα προβληθεί το 2023 ή το 2024.

Source (Image & text) = Mydramalist

https://mydramalist.com/article/yoo-in-na-yoon-hyun-min-and-joo-sang-wook-will-reportedly-be-the-main-leads-of-the-new-ena-drama


O Kang Tae Oh (Extraordinary Attorney Woo) παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα

 

  

O Byun Yo Han και ο Song Kang Ho συζητούν για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά 10 επεισοδίων "Uncle Samsik", όπου δυο άντρες που τους ενώνει μια αδελφική φιλία κάνουν το δικό τους ταξίδι στην ταραγμένη δεκαετία του 1960. Αυτό είναι το ντεμπούτο του Song Kang Ho στην τηλεόραση.

Source (Image & text) = Mydramalist.

https://mydramalist.com/article/byun-yo-han-in-discussion-to-work-alongside-song-kang-ho-in-a-new-drama



Έκλεισε το πρωταγωνιστικό τρίο στη νέα σειρά "Demon" με την Kim Tae Ri, τον Oh Jung Se και τον Hong Kyung. Το σενάριο υπογράφει η αγαπημένη μου σεναριογράφος Kim Eun Hee, γνωστή από τις σειρές "Jirisan," "Kingdom" και "Signal" που έχει παραμελήσει τη 2η σεζόν του “Signal” που ακόμη περιμένω! Η νέα σειρά θα είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα που την έχουν καταλάβει οι δαίμονες και έναν άντρα που μπορεί να δει τον δαίμονα. Η ιστορία θα επικεντρωθεί πάνω σε κάποιους μυστηριώδεις θανάτους που περικυκλώθηκαν από πέντε πνεύματα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα και η σειρά θα προβληθεί το 2023.

Source (Image & text) = Mydramalist

https://mydramalist.com/article/kim-tae-ri-oh-jung-se-and-hong-kyung-to-lead-the-sbs-drama-the-demon

 


 

 

 

Η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV100, θα προβάλλει τη σειρά “Kairos” που έχει εντάξει στο νέο της πρόγραμμα, αλλά δεν αναφέρει ακόμη τη/ις μέρα/ες και την ώρα προβολής. 

Photo = MBC

 

 

 

 


 
O Lee Sang Yeob και η Kim So Hye συζητούν για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά "Innocent Boxer", η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα "Pure Boxer Lee Kwon Suk". Ο Lee Sang Yeob θα είναι ένας αθλητικός ατζέντης, αλλά δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του ρόλου της Kim So Hye. Δεν είναι γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας, παρά μόνο ότι θα προβληθεί από το KBS.

Source (Image & text) = Mydramalist.

https://mydramalist.com/article/lee-sang-yeob-and-kim-so-hye-in-discussion-to-lead-a-new-kbs-drama

 

H Kim So Hyun και ο Hwang Min Hyun των NU’EST συζητούν για τη νέα σειρά φαντασίας "Useless Lies," όπου στην οποία η πρωταγωνίστρια μπορεί να ακούσει τα ψέματα των άλλων και ένας άντρας δε θέλει να πει ψέματα.

Source (Image & text) = Mydramalist.

https://mydramalist.com/article/kim-so-hyun-and-nu-est-s-hwang-min-hyun-will-reportedly-lead-a-new-drama

 

  

Η Kim Se Jeong συζητά το ενδέχομενο της επιστροφής της στη δεύτερη σεζόν της σειράς "The Uncanny Counter", όπου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου. Το "The Uncanny Counter 2" θα συνεχίσει το ταξίδι των μετρητών που πιάνουν διαβολικά πνεύματα που έρχονται στη γη για να γίνουν αθάνατοι. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο webtoon.

Source (Image & text) = Mydramalist

https://mydramalist.com/article/kim-se-jeong-in-discussion-to-return-to-the-uncanny-counter-2



O Jung Woo Sung θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ρομαντική σειρά “Tell Me That You Love Me”, ριμέικ Ιαπωνικής σειράς του 1995 που σάρωσε τα βραβεία τότε. Μαζί του θα είναι η Shin Hyun Bin, η οποία θα υποδυθεί την Jung Mo Eun που έχει αυτοσεβασμό καθώς εκπληρώνει τα όνειρά της. Ο Jung Woo Sung θα είναι ο Cha Jin Woo, ένας άντρας με προβλήματα ακοής που νιώθει ελεύθερος στον σιωπηλό του κόσμο παρά τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό που βιώνει. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου.

Source (Image & text) = Soompi.

https://www.soompi.com/article/1546227wpp/jung-woo-sung-confirmed-to-star-in-his-first-drama-in-10-years-with-shin-hyun-been

 

  

Ο Ahn Jae Hong συζητά για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά "Sweet and Sour Chicken" με βασικό πρωταγωνιστή τον Ryu Seung Ryong. Η σειρά βασίζεται σε webtoon και θα προβληθεί από το Netflix. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της Mina που μετατράπηκε σε γλυκόξινο κοτόπουλο, εξαιτίας ενός μυστηριώδους μηχανήματος. Ο μπαμπάς της και η εταιρία που έφτιαξε το μηχάνημα θα προσπαθήσουν να την επαναφέρουν στη ζωή ως άνθρωπο. Καθώς θα το κάνουν αυτό, θα ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά για τους θανάτους και τις εξαφανίσεις και άλλων ανθρώπων υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στην αρχή μου φάνηκε χαζό, αλλά η τελευταία εξέλιξη της ιστορίας μού άλλαξε τη γνώμη.

Source (Image & text) = Mydramalist.

https://mydramalist.com/article/ahn-jae-hong-in-talks-to-work-with-ryu-seung-ryong-in-the-series-sweet-and-sour-chicken

 

 

Το SBS ανακοίνωσε πως η νέα ιντριγκαδόρικη σειρά "The Escape of Seven" με πρωταγωνιστές τη Hwang Jung Eum, τον Uhm Ki Joon, τον Lee Joon, τον Yoon Jong Hoon, την Jo Yoon Hee, τη Shin Eun Kyung, τη Lee Yoo Bi, τον Jo Jae Yoon και τον Lee Deok Hwa, θα περιστρέφεται γύρω από επτά φυλακισμένους, που φυλακίστηκαν την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος! Οι επτά φυλακισμένοι εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ενός μικρού κοριτσιού και θα κάνει πρεμιέρα το 2023. Ο Uhm Ki Joon θα υποδυθεί τον Matthew Lee, που έχει τη μεγαλύτερη εταιρία που φτιάχνει εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα και για τον οποίο θα μαθευτούν κάποια προσωπικά στοιχεία στο κοινό, όταν εμπλακεί σε ένα συμβάν. Η Hwang Jung Eum θα είναι η Geum Ra Hee, η αντιπρόσωπος μιας εταιρίας παραγωγής σειρών, η οποία πιστεύει ότι είναι σπουδαία και κάνει τα πάντα για την επιτυχία και τα πλούτη. Αποφασίζει να ψάξει την κόρη της μετά από 15 χρόνια που την εγκατέλειψε για να λάβει μια αμύθητη κληρονομιά και αυτό θα ταρακουνήσει τη ζωή της.

Source (Image & text) = Mydramalist.

https://mydramalist.com/article/the-escape-of-seven-produced-by-penthouse-team-confirms-its-main-leads

 

  

H Park Gyu Young θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Cha Eun Woo των ASTRO στη νέα ρομαντική σειρά φαντασίας, “A Good Day to Be a Dog”, όπου μια γυναίκα φέρει την κατάρα να μεταμορφωθεί σε σκύλο, όταν φιλήσει έναν άντρα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη.

Source (Image & text) = Soompi.

https://www.soompi.com/article/1546305wpp/park-gyu-young-to-star-opposite-astros-cha-eun-woo-in-new-romance-drama

 


 

To "Hellbound" επιστρέφει με 2ο κύκλο επεισοδίων στο Netflix.

Source (Image & text) = Soompi.

https://www.soompi.com/article/1546503wpp/watch-hellbound-officially-announces-season-2-is-on-the-way

 


 

To "Big Mouth" και η YoonA βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας για τη σειρά και καλλιτέχνη που συζητήθηκαν περισσότερο στο διαδίκτυο στην Κορέα.

Source (Image & text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546590wpp/big-mouth-sweeps-most-buzzworthy-drama-and-actor-rankings-in-final-week-on-air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...