Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΙΑ K-DRAMAS ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2022

 

Credits = The Queen's Umbrella (tvN), Love Is For Suckers (ENA, seezn, olleh tv), Shadow Detective (Disney+) May I Help You (MBC), Vengeance of the Bride (KBS), Bad Prosecutor (KBS), Ransom (TVING), Yonder (TVING) 

Αυτές είναι οι σειρές που μάζεψα και είδα ότι είναι 14 συνολικά σειρές (καθημερινές, μίνι σειρές και K-dramas με 16 επεισόδια. Σειρές όλων των ειδών που συγκέντρωσα για να δείτε πότε θα προβληθούν και μερικά λόγια για το καθένα.


Cheer Up (SBS, 3 Οκτωβρίου, 16 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Bae In Hyuk και τη Han Ji Hyun σε μια αθλητική, ρομαντική, κωμική σειρά μυστηρίου. Η σεναριογράφος έγραψε το “V.I.P”. Καλό ήταν, αλλά δεν το έχω συμπεριλάβει στη λίστα των κορυφαίων dramas. Για να δούμε!)

The Love in Your Eyes (KBS1, 3 Οκτωβρίου, 120 επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Baek Sung Hyun και την Bae Noo Ri σε μια δραματική, οικογενειακή σειρά)

Love is for Suckers (ENA, 5 Οκτωβρίου, 16 επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Choi Siwon και τη Lee Da Hee σε μια κωμική, ρομαντική σειρά. Τη σεναριογράφο την αγαπώ γιατί υπογράφει μερικές κωμικές σειρές που αγάπησα όπως είναι το “Heading To The Ground”, “Pegasus Market”, αλλά άρεσα και το “Joseon Survival” και την ιατρική σειρά “Syndrome”)

Bad Prosecutor (KBS2, 5 Οκτωβρίου, 12 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον D.O. και τη Lee Se Hee σε μια νομική νομική σειρά. Ο σεναριογράφος έγραψε το “Sketch” που ήταν καλό)

Ransom (TVING, 6 Οκτωβρίου, 6 επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Jin Seok Kyu, την Jeon Jong Seo και τον Chang Ryul σε μια θρίλερ, δραματική σειρά. Ο σεναριογράφος έγραψε τη μίνι σειρά “Amanza” που ανήκει σε διαφορετικό είδος και ήταν εξαιρετική)

Glitch (Netflix, 7 Οκτωβρίου, 10 επεισόδια με πρωταγωνιστές την Jeon Yeo Been, τη Nana και τον Lee Dong Hwi σε μια θρίλερ, κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Ο σεναριογράφος έγραψε το “Irish Uppercut” και το “Extracurricular”. Δε μου άρεσε κανένα, οπότε δεν ανυπομονώ)

Vengeance of the Bride (KBS2, 10 Οκτωβρίου, 100 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Kang Ji Sub και την Park Ha Na σε μια καθημερινή δραματική σειρά εκδίκησης. Η σεναριογράφος έγραψε έξι σειρές, από τις οποίες οι περισσότερες είναι καθημερινές και δε μου άρεσαν τόσο. Η μόνη που άρεσα ήταν το “Green Coach” και η τελευταία της σειρά ήταν το “Love In Sadness”)

The Witch's Game (MBC, 11 Οκτωβρίου, 120 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Jang Seo Hee και τον Oh Chang Seok σε μια ρομαντική, δραματική σειρά. Η σεναριογράφος έγραψε δυο άλλες καθημερινές σειρές από τις οποίες το “Family Secrets” ήταν πολύ δυνατό και το “Secrets and Lies” όχι και τόσο)

Yonder (TVING, 14 Οκτωβρίου, 6 επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Shin Ha Kyun και τη Han Ji Min σε μια δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Ο σεναριογράφος κάνει το συγγραφικό του ντεμπούτο με αυτήν τη σειρά)

The Queen's Umbrella (tvN, 15 Οκτωβρίου, 16 επεισόδια με πρωταγωνιστές την Kim Hye Soo, την Kim Hae Soo και τον Choi Won Young σε μια ιστορική σειρά που έχει αρκετές δόσεις μαύρης κωμωδίας. Η σεναριογράφος κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με αυτήν τη σειρά)

May I Help You (MBC, 19 Οκτωβρίου, 16 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Lee Joon Young και τη Hyeri σε μια ρομαντική σειρά φαντασίας)

The World You’ve Fallen Into (EBS, 20 Οκτωβρίου, είναι μια ρομαντική σειρά φαντασίας)

Curtain Call (KBS2, 31 Οκτωβρίου, 16 επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Kang Ha Neul και τη Ha Ji Won σε μια ιστορική, δραματική, οικογενειακή σειρά. Ο σεναριογράφος έχει γράψει δυο ταινίες πιο πριν και μια σειρά. Η τελευταία πήγε άκλαυτη και από τις ταινίες μου άρεσε μόνο το “The Target”)

Shadow Detective (Disney+, Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας παρά μόνο ότι θα προβληθεί τον Οκτώβρη, αλλά ενδέχεται να πάρει και αναβολή. 8 επεισόδια και πρωταγωνιστούν ο Lee Sung Min, o Jin Goo και η Kyung Soo Jin σε μια σειρά δράσης και μυστηρίου)

Μια σειρά είχε ανακοινωθεί για τον Οκτώβρη, αλλά τώρα μεταφέρθηκε τον Δεκέμβρη, οπότε πέσαμε στις 14 και ίσως τις 13, αν αλλάξει ημερομηνία και η σειρά Shadow Detective.

 



  Photo = made with Canva

Ακολουθήστε με στα social media μου:

Facebook: https://www.facebook.com/KoreanDramasGreekFans

My English Articles: https://www.korea.net/TalkTalkKorea/English/about?action=rankerPosts&id=FelicityGR

& https://honoraryreporters.korea.net/board/main.do?tpln=1&articlecate=1&pageidx=1&searchsort=lastest&searchtp=&searchtxt=Dovletoglou

TikTok: https://www.tiktok.com/@eftychia_koreafan_grkr?

Instagram: https://www.instagram.com/koreanculturegreekfans/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZqaqafFXxPPhDWRP9UEetA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...