Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

K-dramas’ News (26/09-02/10)

 

Αυτό το άρθρο είναι και μια νέα στήλη που θα γράφω κάθε εβδομάδα (αν θα σας αρέσει) και θα παρουσιάζω συνοπτικά όλα τα νέα που διαδραματίστηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο της Κορέας την προηγούμενη εβδομάδα. Πάμε να τα δούμε;

 

 

Το Netflix παρουσίασε ένα μικρό trailer από τη 2η σεζόν του "Money Heist: Korea - Joint Economic Area Part 2"

Photo & Source = The Swoon YouTube channel

https://www.youtube.com/watch?v=xTYJNfubxDI

 


 

Η Kim Yoo Jung συζητά για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Netflix, "Sweet and Sour Chicken" που θα είναι 12 επεισοδίων.  

Η ταινία "20th Century Girl" θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Οκτωβρίου και πρωταγωνιστούν η Kim Yoo Jung και ο Byun Woo Seok. Άλλες πηγές την αναφέρουν ως σειρά, οπότε μένει να δούμε αν θα είναι σειρά ή ταινία ή και τα δυο.

Source (Image & Text) = Mydramalist

https://mydramalist.com/article/kim-yoo-jung-in-talks-to-join-sweet-and-sour-chicken

 



O Lee Sang Yi και η Bae Da Bin υπέγραψαν για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά "Han River" με πιθανό πρωταγωνιστή τον Kwon Sang Woo. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα αστυνομικών που καταπιάνεται με υποθέσεις που συμβαίνουν στον ποταμό Χαν.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546789wpp/lee-sang-yi-and-bae-da-bin-confirmed-for-drama-kwon-sang-woo-is-in-talks-for

 


 

Η νέα σειρά “Surviving as a Celebrity Manager” θα προβληθεί τον Νοέμβρη. Η σειρά είναι ριμέικ της γαλλικής σειράς “Call My Agent!” και στην κορεατική εκδοχή της θα δούμε κορυφαίους μάνατζερ να δουλεύουν για μεγάλα ονόματα της Κορεατικής σόου μπιζ, αλλά να είναι κουμπούρια στην προσωπική τους ζωή.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546757wpp/watch-lee-seo-jin-kwak-sun-young-seo-hyun-woo-and-joo-hyun-young-are-professional-managers-in-teaser-for-upcoming-remake-of-call-my-agent

 


 

 O Kim Jung Hyun και η Im Soo Hyang υπέγραψαν για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ρομαντική σειρά φαντασίας του MBC, “Kkokdu’s Gye Jeol”, που αφηγείται την ιστορία ενός χάρου ονόματι Kkokdu που έρχεται στη γη για να τιμωρήσει τους ανθρώπους κάθε 99 χρόνια. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις, ο Kkokdu συναντά τη Han Gye Jeol, μια γιατρό με μυστηριώδεις ικανότητες και αρχίζει να δουλεύει ως ιατρικός επισκέπτης. Η σειρά ξεκίνησε ήδη γυρίσματα.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546743wpp/kim-jung-hyun-and-im-soo-hyang-confirmed-to-star-in-new-fantasy-romance-drama

 


 

Ο ηθοποιός Sung Hyuk ανακοίνωσε πως παντρεύεται την κοπέλα του που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πολλοί γάμοι γίνονται τελευταία και οι περισσότεροι καλλιτέχνες παντρεύονται τη/ον σύντροφό τους που δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546744wpp/actor-sung-hyuk-announces-plans-for-marriage

 


 

O Hyungwon των MONSTA X, ο Lee Shin Young και ο Xiumin των EXO θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά "Sajangdol Mart" και αφηγείται την ιστορία ενός συγκροτήματος, των Thunder Boys, που διαλύονται εξαιτίας ενός συμβάντος και αναλαμβάνουν ένα αποτυχημένο σούπερ μάρκετ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2023.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546948wpp/monsta-xs-hyungwon-lee-shin-young-and-more-confirmed-to-join-exos-xiumin-in-upcoming-drama

 


 

Η Kim So Hyun θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά “Is It a Coincidence?” που είναι βασισμένη σε webtoon και αφορά τις ιστορίες νέων και όλη τη διαδρομή προς την ωριμότητα.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546927wpp/kim-so-hyun-confirmed-to-star-in-new-webtoon-based-drama

 


 

Ο Junho και η YoonA θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του jtbc, “King the Land”, όπου θα περιστρέφεται γύρω από τον όμιλο King. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό του 2023.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1546911wpp/lee-junho-and-yoonas-upcoming-drama-confirms-supporting-cast-and-broadcast-plans

 


 

To “Reborn Rich” θα προβληθεί από το JTBC μέσα στο 2022. Είναι μια σειρά φαντασίας που μας μεταφέρει στη δεκαετία του '80, όπου ο γραμματέας μιας πλούσιας οικογένειας, ξαναγεννιέται ως ο μικρότερος γιος αυτής της οικογένειας για την οποία δούλευε. Πρωταγωνιστούν ο Song Joong Ki, η Shin Hyun Bin (θα την παρακολουθώ γιατί θα παίξει και με τον άντρα μου!) και ο Lee Sung Min.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547153wpp/song-joong-ki-shin-hyun-been-and-lee-sung-mins-upcoming-drama-confirms-cast-and-broadcast-schedule

 


 

Βγήκαν κάποιες φήμες από τους "κατασκόπους" του Dispatch πως η Park Min Young έχει σχέση με τον μεγαλομέτοχο μιας εταιρίας (ονόματα αναφέρονται μέσα στο άρθρο, αλλά και να σας τα πω δεν τα ξέρετε!), ο οποίος έχει εμπλακεί και σε σκάνδαλο με απάτες. Το καλλιτεχνικό πρακτορείο της ηθοποιού λέει ότι θέλει λίγο χρόνο να διασταυρώσει τα γεγονότα, γιατί η Park Min Young είναι στα γυρίσματα της σειράς "Love In Contract".Τελικά, η Park χώρισε και πήγε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547154wpp/park-min-youngs-agency-briefly-comments-regarding-her-dating-reports

 


 

Ακόμη ένας γάμος σκάει μύτη. Ο γοητευτικός και χαρισματικός ηθοποιός Nam Koong Min και η ηθοποιός Jin Ah Reum ανακοίνωσαν πως παντρεύονται τον επόμενο μήνα. Με το καλό τα παιδιά!

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547137wpp/namgoong-min-and-jin-ah-reum-to-get-married-next-month

 

Μετά το "Big Mouth" ήρθε και το "May It Please The Court" στο ελληνικό Disney+.

* Ευχαριστώ για την πληροφορία τον Giwrgos Iliopoulos

* Ευχαριστώ την Efi Giannopoulou για την πληροφορία.

 


 

Ο Na In Woo και ο Lee Kyu Han ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά με προσωρινό τίτλο "Waiting For You For A Long Time". Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν αστυνομικό που δουλεύει στην επαρχία. Ο Na In Woo προτάθηκε για τον ρόλο του αστυνομικού Oh jin Sang, που παλεύει για να πάρει εκδίκηση από τις μαύρες δυνάμεις (μάλλον κάποια οργάνωση). Ο Lee Kyu Han προτάθηκε για τον ρόλο του κακού, ο οποίος είναι ένας από τις μαύρες δυνάμεις. Το "Waiting For You For A Long Time" θα ξεκινήσει γυρίσματα φέτος.

Source (Image & Text) = Mydramalist

https://mydramalist.com/article/na-in-woo-and-lee-kyu-han-will-reportedly-work-together-in-a-new-drama

 


 

Ο Lee Dong Wook συζητά για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά "The Good Man" που περιστρέφεται γύρω από τον Seok Cheol, τον μεγαλύτερο εγγονό μιας οικογένειας τριών γενεών μαφιόζων, που σκοπός του είναι να προστατέψει την οικογένειά του, τη δουλειά του και την αγάπη του. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο πρώτο μισό του 2023.

Source (Image & Text) = Mydramalist

https://mydramalist.com/article/lee-dong-wook-in-discussions-to-lead-a-new-drama

 


 

H Jung Ho Yeon (Squid Game) είναι η μοναδική Κορεάτισσα που είναι στη λίστα των 100 ανερχόμενων ηγετικών μορφών (“Time 100 Next”) από τον χώρο των επιχειρήσεων, αθλητών, καλλιτεχνών, επιστημών, υγείας, πολιτικής και άλλων από όλο τον κόσμο.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547374wpp/jung-ho-yeon-named-to-2022-time-100-next-list

 


 

H Hani των EXID θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά “Fantasy Spot” και θα υποδυθεί τη Son Hee Jae, μια γυναίκα που θέλει να έχει γνώση και να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της. Είναι φιλική και νοιάζεται για όλους και για αυτό περιτριγυρίζεται συνέχεια από πολλούς ανθρώπους. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του χρόνου.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547549wpp/exids-hani-to-star-in-new-drama-about-women-in-their-twenties

 


 

O Kim Woo Seok των UP10TION θα παίξει βασικό ρόλο στη νέα ρομαντική σειρά 6 επεισοδίων “Finland Papa”. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από ένα ιδιαίτερο καφέ ονόματι Finland Papa, όπου άνθρωποι που συναισθηματικά έχουν προβλήματα συγκεντρώνονται και παίζουν τον ρόλο μιας ψεύτικης οικογένειας. Ο Kim Woo Seok θα υποδυθεί τον Baek Woo Hyun, τον απρόσωπο ιδιοκτήτη της καφετέριας που ερωτεύεται μια κοπέλα που έχασε τη γιαγιά της. Τα γυρίσματα της σειράς “Finland Papa” αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβρη.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547545wpp/up10tions-kim-woo-seok-to-star-in-new-romance-drama

 


 

<Greek Roman Myth - The Private Life of the Gods>

Είναι η νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα προβληθεί από το δίκτυο MBN τον Οκτώβρη και θα ασχοληθούν με τους ελληνικούς και ρωμαϊκούς μύθους μέσα σε 8 επεισόδια. Παρουσιάστρια θα είναι η ηθοποιός Han Ga In και ο παρουσιαστής Seol Min Seok.

Source = MBN

https://www.mbn.co.kr/vod/programMain/916?fbclid=IwAR2qBBVNbZ_c5drb4PEFGy-w9MimRTxPoK_lL0mvMKH10TDi6GzXrG3pORc



Η Kim Bo Ra υπέγραψε και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά "Finland Papa" με τον Kim Woo Seok (UP10TION) όπου η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μια καφετέρια που είναι ιδιαίτερη μιας και εκεί μαζεύονται οι πληγωμένες καρδιές και βρίσκουν μια ψεύτικη οικογένεια που τους βοηθά στον αυτοσεβασμό τους.

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547577wpp/kim-bo-ra-confirmed-to-star-alongside-up10tions-kim-woo-seok-in-new-romance-drama?fbclid=IwAR3E1STbQjTmrfLxMFGHsbaW4oMvOkymTAjRnusuh8e66n3C480mS-XVq6Y

 


 

O Song Joong Ki θα πρωταγωνιστήσει στη νέα noir ταινία "Hwaran" χωρίς να πληρωθεί!

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547626wpp/song-joong-ki-confirmed-to-star-in-upcoming-noir-film-with-no-pay?fbclid=IwAR3g_KaXy7-OvJl8qmIVDPT0MDmNw-jjI2PMAhqrMVd_c58xckgsYF_HlNo

 


 

Αυτή είναι η λίστα των νικητών στα χθεσινά βραβεία 2022 Apan Star Awards.

Grand Prize: Song Joong Ki

Drama of the Year: MBC’s “The Red Sleeve”

Best Director: Jung Ji In and Song Yeon Hwa (MBC’s “The Red Sleeve”)

Best Writer: Moon Ji Won (ENA’s “Extraordinary Attorney Woo”)

Web drama: Be My Boyfriend

Short-form Drama: tvN’s Drama Stage “2021 – Deok Gu is Back”

Best New Actor: Yoon Chan Young (Netflix’s “All of Us Are Dead”), Tang Jun Sang (Netflix’s “Move to Heaven,” SBS’s “Racket Boys”)

Best New Actress: Park Ji Hu (Netflix’s “All of Us Are Dead”)

Best Supporting Actor: Yoon Byung Hee (tvN’s “Vincenzo,” tvN’s “Our Blues”), Heo Sung Tae (Netflix’s “Squid Game”)

Best Supporting Actress: Kim Shin Rok (Netflix’s “Hellbound”), Baek Ji Won (Coupang Play’s “Anna,” ENA’s “Extraordinary Attorney Woo”)

Excellence Award, Actor in a Serial Drama: Han Sang Jin (KBS1’s “The All-Round Wife”)

Excellence Award, Actress in a Serial Drama: So Yi Hyun (KBS2’s “Red Shoes”)

Top Excellence Award, Actor in a Serial Drama: Joo Sang Wook (KBS1’s “The King of Tears, Lee Bang Won”)

Top Excellence Award, Actress in a Serial Drama: Park Jin Hee (KBS1’s “The King of Tears, Lee Bang Won”)

Excellence Award, Actor in a Miniseries: Jin Sun Kyu (SBS’s “Through the Darkness”)

Excellence Award, Actress in a Miniseries: Yoo Sun (tvN’s “Eve”)

Top Excellence Award, Actor in a Miniseries: 2PM’s Lee Junho (MBC’s “The Red Sleeve”)

Top Excellence Award, Actress in a Miniseries: Shin Min Ah (tvN’s “Hometown Cha-Cha-Cha,” tvN’s “Our Blues”)

Excellence Award, Actor in an OTT (over-the-top) Series: Ahn Bo Hyun (TVING’s “Yumi’s Cells,” Netflix’s “My Name”)

Excellence Award, Actress in an OTT Series: Han Sun Hwa (TVING’s “Work Later, Drink Now”)

Top Excellence Award, Actor in an OTT Series: Jung Hae In (Netflix’s “D.P.”)

Top Excellence Award, Actress in an OTT Series: Kim Sung Ryung (wavve’s “Political Fever”)

Global Star Award: Ji Chang Wook

Best Manager Award: BH Entertainment’s CEO Son Seok Woo

K-pop Label Award: KONNECT Entertainment

Idol Champ Best Couple Award: Park Seo Ham and Park Jae Chan (“Semantic Error”)

Idol Champ Female Popularity Award: Park Eun Bin

Idol Champ Male Popularity Award: Park Jae Chan

Source (Image & Text) = Soompi

https://www.soompi.com/article/1547373wpp/winners-of-the-2022-apan-star-awards

 

 

Ακολουθήστε με στα social media μου:

Facebook: https://www.facebook.com/KoreanDramasGreekFans

My English Articles: https://www.korea.net/TalkTalkKorea/English/about?action=rankerPosts&id=FelicityGR

& https://honoraryreporters.korea.net/board/main.do?tpln=1&articlecate=1&pageidx=1&searchsort=lastest&searchtp=&searchtxt=Dovletoglou

TikTok: https://www.tiktok.com/@eftychia_koreafan_grkr?

Instagram: https://www.instagram.com/koreanculturegreekfans/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZqaqafFXxPPhDWRP9UEetA

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...