Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ποια K-dramas θα κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο

16 είναι τα K-dramas και αυτόν τον μήνα που θα προβληθούν από τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες και θα σας τα παρουσιάσω αμέσως.

Official poster by WATCHA

Recipe for Farewell

H σειρά είναι παραγωγής του Watcha και κάνει πρεμιέρα στη 1 Δεκεμβρίου με μονό επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Η σειρά έχει συνολικά 12 επεισόδια. Η υπόθεση βασίζεται στο βιβλίο του Kang Chang Rae που αφηγείται την πραγματική ιστορία, που έζησε ο ίδιος. Πρωταγωνιστούν η Kim Seo Hyung και ο Han Seok Kyu. Είναι μια ανθρώπινη δραματική σειρά που αφηγείται τον καθημερινό αγώνα ενός συζύγου που αποφασίζει να σταθεί στο πλάι της ετοιμοθάνατης συζύγου του, για να κάνει τη ζωή της ευκολότερη τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Όμως, δεν είναι καθόλου απλό, γιατί υποφέρει και ο ασθενής και αυτός που τον φροντίζει. Έτσι, όταν αυτή δυσκολεύεται να καταπιεί την τροφή της, ζητά από τον άντρα της να της μαγειρεύει αυτός και αυτός το μόνο που ξέρει να φτιάχνει είναι ράμιον, αλλά δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για τη γυναίκα του.  


Official poster by Disney+

Connect

Η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια που θα βγουν μονοκοπανιά στις 7 Δεκεμβρίου όλα μαζί από την πλατφόρμα του Disney+ και σκηνοθέτης και σεναριογράφος της θρίλερ σειράς μυστηρίου και φαντασίας είναι Γιαπωνέζοι. Πρωταγωνιστούν ο Jung Hae In, o Go Kyung Pyo και η Kim Hye Joon και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα που έχει χάσει ένα μέρος του σώματός του από έναν έμπορο οργάνων και αυτός συνδέεται μυστηριωδώς με το άτομο που έλαβε το όργανό του. 

Official poster by ENA, Genie TV
 

Unlock My Boss

Η σειρά είναι βασισμένη σε webtoon και θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια. Θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου και θα ανέβει και στο Viki. Πρωταγωνιστές είναι ο Chae Jong Hyeop, o Park Sung Woong και η Seo Eun Soo και είναι μια θρίλερ, κωμική σειρά μυστηρίου και φαντασίας. Η υπόθεση αφορά έναν πρόεδρο εταιρίας που πεθαίνει και κλειδώνεται σε ένα smartphone και ένας άνεργος νέος που ψάχνει δουλειά βρίσκει το κινητό και προσπαθεί να απελευθερώσει τον πρόεδρο και να βρει τον δολοφόνο του.

 

Official poster by Netflix
Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου και θα προβληθούν αμέσως και τα 6 επεισόδια. Είναι ριμέικ ισπανικής σειράς και ήδη είδαμε την πρώτη σεζόν της κορεατικής εκδοχής. Πρωταγωνιστούν ο Yoo Ji Tae, o Park Hae Soo, η Jeon Jong Seo, o Kim Ji Hoon κ.τ.λ. και είναι η γνωστή συμμορία κλεφτών που μπαίνει στο νομισματοκοπείο της χώρας. 

 

Official poster by MBC
The Forbidden Marriage

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο MBC και το Viki από τις 9 Δεκεμβρίου. Θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια και είναι βασισμένο από webtoon, ενώ ανήκει στην κατηγορία ιστορικής, κωμικής, ρομαντικής σειράς. Πρωταγωνιστές είναι η Nam Ju Hyun και ο Kim Young Dae και η υπόθεση αφορά έναν πρίγκιπα που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του και έκτοτε, δεν έχει παντρευτεί. Έτσι, βγαίνει διάταγμα που επιβάλλει στους πολίτες να μην παντρευτούν μέχρι να παντρευτεί ο πρίγκιπας. Η πρωταγωνίστρια είναι εξοργισμένη με την απαγόρευση και λέει πως το πνεύμα της νεκρής γυναίκας τριγυρίζει στο παλάτι και τελικά το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και καταλήγει να λέει πιο χοντρά ψεύδη και τελικά να παραστήσει στο τέλος πως το πνεύμα της, κατέλαβε το σώμα της.

 

Official poster by TVING
Work Later, Drink Now 2

Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου από την πλατφόρμα του TVING. Είναι μια κωμική σειρά που βασίζεται στις σχέσεις των ανθρώπων και βασίζεται σε webtoon. Έχει συνολικά 10 επεισόδια και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Πρωταγωνιστές είναι η Lee Sun Bin, Han Sun Hwa, Jung Eun Ji, ο Choi Siwon και έχουμε την προσθήκη του Yoon Shin Yoon. Η ιστορία επικεντρώνεται στην αναζήτηση της αγάπης και παράλληλα βλέπουμε τη φιλία και την αγάπη στο ποτό.

 

Official poster by tvN, TVING
Alchemy of Souls: Light and Shadow

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου από το Netflix και θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια γεμάτα φαντασία και δράση. Πρωταγωνιστούν ο Lee Jae Wook, η Go Yoon Jung, ο Hwang Min Hyun και ο Shin Seung Ho. Η ιστορία ξεκινά εκεί που ο Jang Uk επιστρέφει από τον θάνατο και τρία χρόνια μετά, γίνεται κυνηγός αυτών που μετατοπίζουν τις ψυχές, όταν μια γυναίκα, φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι, ζητά τη βοήθειά του για να αποκτήσει την ελευθερία της.

 

Official poster by coupang play

Fanta G Spot (Coupang Play)

Στις 16 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα αυτή η δραματική, ρομαντική σειρά 10 επεισοδίων παραγωγής coupang play. Είναι αμφίβολο αν θα προβληθούν όλα τα επεισόδια μαζί ή ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Πρωταγωνιστούν η Ahn Hee Yeon, η Bae Woo Hee και ο Park Sun Ho.

 

 

Official poster by TV Chosun
Red Balloon

Μέσα από 20 επεισόδια θα ξεδιπλωθεί μια ανθρώπινη ιστορία με κωμικές και δραματικές πινελιές από το TV Chosun. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου και πρωταγωνιστούν η Seo Ji Hye, ο Lee Sung Jae, ο Lee Sang Woo και η Hong Soo Hyun. Όλοι ζουν μια φαινομενικά καλή ζωή, αλλά στην ουσία όλοι έχουν πικρίες και νιώθουν ανικανοποίητοι.

 

Official poster by tvN, TVING
Missing: The Other Side 2

Στις 19 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της πετυχημένης σειράς από το tvN και μάλλον και το Netflix. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια και είναι θρίλερ σειρά φαντασίας και δράσης με πρωταγωνιστές τον Go Soo, τον Heo Jun Ho και την Ahn So Hee. Αφορά ένα ακόμη χωριό που κατοικούν τα πνεύματα ανθρώπων που δολοφονήθηκαν και δε βρέθηκαν ακόμη τα πτώματά τους.

 

 

Official poster by SBS

 

Trolley

Είναι μια θρίλερ, δραματική, ρομαντική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστές την Kim Hyun Joo και τον Park Hee Soon. H σειρά θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια και θα προβληθεί από τις 19 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση αφορά τη σύζυγο ενός βουλευτή που κρύβει το παρελθόν της.

 

 

Official poster by Disney+

Big Bet

Είναι μια συμπαραγωγή Κορέας και Η.Π.Α και θα προβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου από την πλατφόρμα του Disney+ μιας και θα είναι δική του παραγωγή. Μέσα σε 8 επεισόδια που θα προβληθούν -μάλλον- την ίδια μέρα, θα δούμε μια ιστορία με τυχερά παιχνίδια, καζίνο, συμμορίες και δράση. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Νότια Κορέα και Φιλιππίνες και αναρωτιέμαι αν θα έχει και στην Αμερική, αφού θα είναι συμπαραγωγή. Πρωταγωνιστούν ο Choi Min Shik και ο Son Seok Ku.

 

Official poster by JTBC

Understanding of Love

Με εναλλακτικό τίτλο “Interests of Love” η σειρά 16 επεισοδίων θα προβληθεί και από το Netflix στις 21 Δεκεμβρίου και είναι μια ρομαντική και δραματική σειρά, βασισμένη σε μυθιστόρημα και η ιστορία επικεντρώνεται στη ζωή κάποιων υπαλλήλων μιας τράπεζας και στο εργασιακό κομμάτι, αλλά και την προσωπική τους ζωή. Πρωταγωνιστούν ο Yoo Yeon Seok και η Moon Ka Young.

 

Official poster by Netflix

The Fabulous

Μια ρομαντική, εργασιακή και χλιδάτη σειρά ερχεται από το Netflix στις 23 Δεκεμβρίου και 8 επεισόδια θα προβληθούν την ίδια μέρα. Πρωταγωνιστούν ο Minho των SHINee και η Chae Soo Bin και η ιστορία επικεντρώνεται στους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον χώρο της μόδας και τις προσπάθειες που κάνουν για να επιβιώσουν εκεί.

 

Official poster by Netflix
The Glory

Στις 30 Δεκεμβρίου θα προβληθούν και τα 8 επεισόδια μαζί της θρίλερ, δραματικής σειράς από την πλατφόρμα του Netflix. Πρωταγωνιστούν η Song Hye Kyο, ο Lee Do Hyun, η Im Ji Yeon και ο Park Sung Hoon. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα κορίτσι που πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού και αναγκάζεται να παρατήσει το σχολείο. Χρόνια μετά, αυτή που την κακοποιούσε έχει παντρευτεί και έχει μια κόρη. Το κορίτσι που ήταν το θύμα της στο σχολείο, είναι πλέον η δασκάλα της κόρης αυτής της γυναίκας και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο να την εκδικηθεί, όπως και τις φίλες της και να εκθέσει στον κόσμο το άσχημο παρελθόν τους.

 

Official poster by TVING
Island

Αυτή η σειρά φαντασίας και δράσης θα προβληθεί στις 30 Δεκεμβρίου από το TVING και το Amazon Prime Video και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 12 επεισόδια, ενώ η δεύτερη από 10. Φημολογείται πως θα βγουν τα επεισόδια σε δυο ή τρεις φάσεις και θα ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν μέσα στον Γενάρη. Η σειρά είναι βασισμένη σε webtoon και πρωταγωνιστούν ο Kim Nam Gil, η Lee Da Hee, ο Cha Eun Woo και ο Sung Joon. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια εγωίστρια πλούσια κληρονόμο, που κάνει ένα λάθος στη δουλειά και ο πατέρας της τη στέλνει στο Jeju να εργαστεί ως δασκάλα για λίγο καιρό. Εκεί όμως περιπλανιέται ελεύθερο ένα κακό πνεύμα και σύντομα, η πρωταγωνίστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με άλλους κατοίκους της περιοχής για να εξουδετερώσουν τα κακά πνεύματα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...