Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Οι Ελληνίδες θαυμάστριες του Cha Eun Woo δραστηριοποιήθηκαν...

 

Τα δώρα που έστειλε η ελληνική ομάδα στον Cha Eun Woo. Photos = Cha Eun Woo Greek and International fans (Facebook via Gerasimos-Stella Skoutelakis Bouraki), left down = @eunwo.o_c (Instagram)


Χθες, Πέμπτη 30 Μαρτίου, ήταν τα γενέθλια του αγαπημένου τραγουδιστή και ηθοποιού Cha Eun Woo και με ενημέρωσε η αγαπημένη Στέλλα για την ελληνική ομάδα του καλλιτέχνη με τίτλο "Cha Eun Woo Greek and International fans" που ετοίμασε και έστειλε δώρα για τα γενέθλιά του, δείχνοντας ότι παντού υπάρχει ένας Έλληνας!

Η Χαρά Παπαδοπούλου είναι η διαχειρίστρια της ομάδας και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο, ώστε να μάθει ο Eun Woo πως έχει και Έλληνες θαυμαστές. Μάλιστα, ήταν σημαντικό για τα παιδιά, γιατί η παρέα έδεσε μεταξύ τους και αγαπήσαν ένα τσικ παραπάνω (αν αυτό γίνεται) τον καλλιτέχνη που τις έφερε κοντά και έγιναν μια όμορφη διαδικτυακή παρέα.

Τα δώρα στο πρακτορείο Fantagio.  
Στέλνοντας αρκετά email στο πρακτορείο του, το Fantagio, πήραν την τελική έγκριση και τις οδηγίες για την αποστολή του δώρου, που έπρεπε να γίνει μέσα σε 15 μέρες. Τελικά, με πολύ τρέξιμο και χαρά, η αποστολή εξετελέσθη. Η χαρά, μάλιστα, ήταν μεγαλύτερη όταν το κατάστημα που παρήγγειλαν τα δώρα, τράβηξε φωτογραφία τα δώρα στο πρακτορείο Fantagio και την έστειλε στην ελληνική ομάδα, για να δουν ότι τα δώρα έφτασαν στον παραλήπτη. 

Η επιλογή του δώρου προήλθε ύστερα από μια έμπνευση που είχε η Χαρά, βλέποντας την ταινια "Decibel". Εκεί υπήρξε μια σκηνή με τον Cha Eun-woo, ο οποίος κοίταζε μια χιονόμπαλα. Έτσι, η Χάρα έριξε την ιδέα και όλοι επέλεξαν να μπει αυτή η φωτογραφία μέσα στη χιονομπαλα, ώστε να δώσουν ένα συμβολικό δώρο με συναισθηματική αξία. Μαζί με τη χιονόμπαλα έστειλαν μια ευχετήρια κάρτα και ένα μεγάλο μπαλόνι, που περιέχει μικρα μωβ μπαλόνια (το μωβ είναι το χρώμα των ASTRO) με το λογότυπο των ASTRO, το όνομα του και με ευχές για χαρούμενα γενέθλια, προσθέτοντας το όνομα της ομάδας. 

Η ευχετήρια κάρτα για τον Eun Woo

Η ομάδα "Cha Eun Woo Greek and International fans" ένιωσαν μια απερίγραπτη χαρά όταν είδαν τη φωτογραφία με τα δώρα έξω από την πόρτα του πρακτορείου. Ένιωσαν πως όλες μαζί έφτιαξαν μια όμορφη ανάμνηση παρά την τεράστια απόσταση που τις χωρίζει από αυτόν και εύχονται του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να μπορέσουν να του προσφέρουν και πάλι κάτι, για να τον ευχαριστήσουν για τη χαρά που προσφέρει στον κόσμο μέσα από τις δουλειές του. Ελπίζουν πως τα δώρα τους, θα δώσουν ώθηση στον αγαπημένο καλλιτέχνη τους για να παλέψει και να πετύχει τους στόχους του.

Κι εγώ με τη σειρά μου, εύχομαι του χρόνου να μαζευτείτε και να του δώσετε το δώρο σας από κοντά.  

 

Cha Eun Woo, Photo = VOGUE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...