Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Κορεατικά ανδρικά καπέλα της αρχαιότητας και η σημασία τους

 

Photo by = Netflix, MBC, KBS, tvN, SBS

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το κυρίως κείμενο του άρθρου στα ελληνικά, θα εκτιμούσα αν πατούσατε ένα κλικ στο πρωτότυπο άρθρο μου, που έχει γραφτεί στην αγγλική γλώσσα για το Korea.net και θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://honoraryreporters.korea.net/board/detail.do?articlecate=1&board_no=12163&tpln=1 Η χαρά μου είναι μεγάλη όταν κάποιος από εσάς πατάει να διαβάσει το άρθρο μου, γιατί και ένα view (θέαση) μετράει και αν πατήσετε σε μία από τις φατσούλες που υπάρχουν στο τέλος του άρθρου, είναι ένα like που με κάνει χαρούμενη, γιατί δείχνει ότι αγαπάτε τη δουλειά μου και με στηρίζετε. Έτσι, παίρνω ώθηση για να συνεχίσω να ψάχνω ενδιαφέροντα θέματα και να γράφω άρθρα. Μπορεί να σας φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι σημαντικό για μένα, ώστε να δω την αγάπη σας και να δουν στην Κορέα πως οι Έλληνες θαυμαστές είναι πολλοί και ενεργοί. Τώρα, προχωράμε στο κυρίως κείμενο. 

6 K-dramas που ξεκινούν τον Ιούλιο

 

Από αυτό το άρθρο θα μάθετε για τις νέες σειρές που έρχονται τον Ιούλιο και είναι συνολικά έξι (6). Σίγουρα, λείπουν και μερικά web-dramas, τα οποία θα τα μάθουμε εν καιρώ.

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...