Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

6 K-dramas που ξεκινούν τον Ιούλιο

 

Από αυτό το άρθρο θα μάθετε για τις νέες σειρές που έρχονται τον Ιούλιο και είναι συνολικά έξι (6). Σίγουρα, λείπουν και μερικά web-dramas, τα οποία θα τα μάθουμε εν καιρώ.


6 πρεμιέρες με K-dramas θα γίνουν τον Ιούλιο και ξεκινάμε στις 5 Ιουλίου με τη δεύτερη σεζόν της σειράς “Shadow Detective. Βασικός πρωταγωνιστής είναι ο Lee Sung Min, ο οποίος υποδύεται έναν βετεράνο αστυνομικό και συνεργάτες του είναι η Kyung Soo Jin και ο Lee Hak Joo. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια και αυτή η σεζόν θα έχει άλλα 8 επεισόδια. Θα προβληθεί από το Disney+ και το Hulu. Η πρώτη σεζόν μας άφησε στο σημείο που γίνεται το ξεκαθάρισμα με τον “φίλο” και αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί στον βετεράνο αστυνομικό. Η δεύτερη σεζόν συνεχίζει με την αντεπίθεση του βετεράνου ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών Kim Taek Rok, ο οποίος επέστρεψε για να ερευνήσει τον μυστικό εγκέφαλο πίσω από τον εκβιαστή «Φίλο». 

Στις 17 Ιουλίου έχουμε τη ρομαντική, κωμική σειρά με μηνύματα ζωής και λίγο δράμα, “Not Othersή αλλιώς “Strangersμε πρωταγωνίστριες την Jeon Hye Jin, τη Sooyoung και τον Ahn Jae Wook. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια και η ξένη πλαρφόρμα που το πήρε είναι η Hulu. H ιστορία είναι βασισμένη στο webtoon "Namnam", όπου μία μητέρα και μία κόρη ζουν μαζί και είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, οπότε οι συγκρούσεις και οι κωμικές καταστάσεις είναι αναπόφευκτες.

O Na In Woo, η Kim Ji Eun και ο Kwon Yool πρωταγωνιστούν σε μία αστυνομική, θρίλερ σειρά μυστηρίου των 14 επεισοδίων και θα προβληθεί από το κορεατικό κανάλι ENA. Αυτή είναι η σειρά Longing For You, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενημέρωση για αγορά από ξένη πλατφόρμα για τους ξένους θεατές. Η υπόθεση της σειράς ξεκινά σε μία πόλη με μηδέν εγκληματικότητα που ξαφνικά ταράζεται μόλις έρχονται αντιμέτωποι με μία δολοφονία. Ο ντετέκτιβ Oh Jin Seong, εντάσσεται στην ερευνητική ομάδα όταν βρίσκεται ένας ένοχος, αλλά λίγο μετά απαλλάσσεται από τις ψευδείς κατηγορίες και ο ένοχος αποκαλύπτεται. Λίγο μετά, ο αρχικός ύποπτος βρίσκεται δολοφονημένος και ο Jin Seong αρχίζει να κυνηγά τον πραγματικό ένοχο της υπόθεσης.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς “D.P. έρχεται στο Netflix στις 28 Ιουλίου. Θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια και πρωταγωνιστούν ο Jung Hae In και ο Koo Kyo Hwan. Η ιστορία είναι σίκουελ της πρώτης σειράς του 2021 και είναι βασισμένη στο webtoon "D.P Dog Day" του Kim Bo Tong. Είναι στρατιωτική, δραματική σειρά δράσης και η πρώτη σεζόν βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα, που έγιναν στον κορεατικό στρατό.

Η σειρά “The Uncanny Counter Season 2: Counter Punchείναι η συνέχεια της προηγούμενης σειράς “The Uncanny Counters”, η οποία θα προβληθεί στις 29 Ιουλίου από το Netflix. Θα δούμε 12 επεισόδια που θα είναι παραπάνω από μία ώρα διάρκεια το καθένα και πρωταγωνιστούν ο Cho Byeong Gyu, o Yoo Joon Sang και η Kim Se Jeong. Η ιστορία συνεχίζει από εκεί που βλέπουμε τα κακά πνεύματα από τη μετά θάνατον ζωή να φτάνουν στη Γη αναζητώντας μια αθάνατη ύπαρξη. Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα μετρητών που έχουν την αποστολή να πιάσουν τα κακά πνεύματα. Η σειρά βασίζεται σε ένα webtoon που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2018 και έχει δημοσιευθεί σε σειρά σε διάφορα διαδικτυακά σάιτ. Είναι σειρά δράσης και μυστηρίου με κωμικά και υπερφυσικά στοιχεία.

Η ρομαντική, κωμική σειρά “My Lovely Liarέχει και υπερφυσικά στοιχεία μυστηρίου. Πρωταγωνιστούν η Kim So Hyun και ο Hwang Min Hyun και θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια. Μέχρι στιγμής, το αγόρασε η ασιατική πλατφόρμα Viu και μένει να δούμε ποια πλατφόρμα θα αγοράσει τα δικαιώματα για την Ευρώπη. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη Mok Sol Hee, που έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα που της επιτρέπει να ξεχωρίζει αν οι άνθρωποι λένε ψέματα ή όχι. Μισεί την ικανότητά της και τη θεωρεί κατάρα. Λόγω της ιδιαίτερης ικανότητάς της, δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, ώσπου μπλέκει με έναν ύποπτο για φόνο που αυτός επιμένει ότι είναι αθώος, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει.

 Επιμέλεια άρθρου: σελίδα στο Facebook ~ Korean Dramas (Greek Fans) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...