Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Οι εμπειρίες μιας Ελληνίδας στη Γαλλία για τη συναυλία του Lee Seung Gi

Στιγμιότυπα από τη συναυλία του Lee Seung Gi. Photos: Saouridou Vasiliki

 

Στις 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία του ηθοποιού και τραγουδιστή, Lee Seung Gi, γνωστό από τα K-dramas: Brilliant Legacy, My Girlfriend is Gumiho, The King 2 Hearts, Gu Family Book, Vagabond, and a Korean Odyssey και άλλα πολλά, στην πόλη Λιλ της Γαλλίας και στο Grand Theatre - Lille Grand Palais. 

Εκεί, ήταν δώδεκα Ελληνίδες από το φαν κλαμπ του καλλιτέχνη, οι οποίες ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να πάνε στη Γαλλία μόνο για να είναι παρούσες στη συναυλία του Κορεάτη καλλιτέχνη. Μίλησα με τη Σαουρίδου Βασιλική, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συναυλία, που διήρκησε περίπου μιάμιση ώρες και την επιθυμία της να πάει και σε άλλες K-pop συναυλίες στην Ευρώπη όσο της το επιτρέπει η υγεία της. 

H κ. Σαουρίδου (αριστερά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία) και η φίλη της μέσα στον συναυλιακό χώρο στη Λιλ. Photo: Saouridou Vasiliki
 

Το ταξίδι της ξεκίνησε αεροπορικώς ως τη Φρανκφούρτη κι από εκεί συνέχισε οδικώς 500 χλμ για τη γαλλική πόλη Λιλ και ακολούθησε την ίδια διαδρομή και για την επιστροφή με μια ενδιάμεση στάση στις Βρυξέλλες, όπου εκεί έφαγε τα νοστιμότερα ράμιον, που γεύτηκε ποτέ της σε ένα κορεατικό εστιατόριο. Ήταν πικάντικα με κομμάτια κοτόπουλου και λαχανικών. 

O Lee Seung Gi χαιρετά τον κόσμο, καθώς μπαίνει στο Grand Theatre - Lille Grand Palais. Photo: Saouridou Vasiliki

 

Η κυρία Σαουρίδου γνώρισε και αγάπησε τον Lee Seung Gi μέσω της δουλειάς του ως ηθοποιός, αλλά έχει αδυναμία και σε μερικά τραγούδια του. Όταν έμαθε ότι θα ερχόταν στη Γαλλία αποφάσισε να πάει να τον δει από κοντά, αφού θα ήταν η πρώτη φορά που θα συναντούσε έναν διάσημο Κορεάτη καλλιτέχνη. Έτσι, κανόνισε να πάει με τη φίλη της, Δήμητρα, μια επίσης ενθουσιώδη Hallyu fan, στη συναυλία κι έκλεισαν το δεύτερο καλύτερο εισιτήριο, αμέσως μετά το VIP. Πλήρωσαν 76€, κερδίζοντας μια καλύτερη θέση στην τέταρτη σειρά από τη σκηνή.  

Με θερμοκρασία κάτω του μηδενός, στάθηκε στην ουρά μία ώρα, ώσπου μπήκε στο θέατρο στις 19:50. Εντυπωσιάστηκε που ο καλλιτέχνης που άνοιξε τη συναυλία ήταν ο Lee Seung Gi και η φωνή του ήταν πολύ καλή στο live και παράλληλα το χορευτικό και η παρουσία του ήταν άκρως επαγγελματική. Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί του τα τραγούδια του και ήταν πιο ενεργός, μόλις ο καλλιτέχνης τραγούδησε την παλιά του επιτυχία, “Smile Boy”. 

Ο Lee με τη γαλλική σημαία. Photo: Saouridou Vasiliki
 

Ήταν πολύ προσιτός με τον κόσμο και την άφησε άφωνη όταν είπε ότι δεν περίμενε να πάει τόσος κόσμος στη συναυλία του. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής άνοιξε διάλογο με τους θαυμαστές του και ζήτησε να μάθει πώς τον γνώρισαν. Οι περισσότεροι είπαν μέσα από τα K-dramas και η κυρία Σαουρίδου, που ήταν μπροστά στη σκηνή, φώναξε και αυτή το ίδιο. Επίσης, σε άλλη ερώτησή του ζήτησε να μάθει από πού ήρθε ο κόσμος και η Σαουρίδου Βασιλική φώναξε την Ελλάδα. Η χαρά της ήταν μεγάλη όταν τράβηξε την προσοχή του και αναφώνησε: “Ελλάδα;” Δεν παρέλειψε να με ενημερώσει ότι εντυπώσιαστηκε το ίδιο, όταν άκουσε κι άλλες χώρες, όπως Ιταλία, Ελβετία, Αγγλία και Χονγκ Κονγκ. 

H εμπειρία της ήταν θετική και γι’ αυτό έκλεισε ήδη το επόμενο εισιτήριο της για τη συναυλία των The Rose στη Ζυρίχη στις 26 Μαρτίου και μετά θ’ ακολουθήσει η συναυλία της IU στο Λονδίνο τον Ιούνιο.

 

Επιμέλεια άρθρου: Korean Dramas (Greek Fans)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...