Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Μια Ελληνίδα στο Μιλάνο με τον Lee Min Ho

 

Μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι στο Μιλάνο για τον Lee Min Ho. © Πελαγία Χρυσανθοπούλου

Στις 13 Ιανουαρίου έγινε η επίδειξη μόδας του οίκου Fendi στο Μιλάνο κι εκεί δήλωσαν το παρόν τους ο Κορεάτης ηθοποιός Lee Min Ho (Pachinko), o ηθοποιός και τραγουδιστής Rowoon (Tomorrow) και ο ηθοποιός Lee Jae Wook (Alchemy of Souls) ως διεθνείς πρεσβευτές του γνωστού οίκου μόδας.


Πολλοί θαυμαστές των καλλιτεχνών μαζεύτηκαν εκεί για να δουν τους αγαπημένους τους σταρ και ανάμεσά τους ήταν και η Πελαγία Χρυσανθοπούλου, που είπε να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι τη γειτονική μας Ιταλία, για να δει από κοντά τον Lee Min Ho και η θεά τύχη τής χαμογέλασε και τον είδε παραπάνω από μία φορά και υπέγραψε δύο αυτόγραφα για την ίδια. Θα ‘πρεπε να τη μαλώσω που δεν του είπε να υπογράψει για τη σελίδα μου ένα, αλλά δεν πειράζει. Την επόμενη φορά, γιατί γλυκάθηκε τώρα και θα ξαναπάει.


Μίλησα με την Πελαγία και μετέφερε τις εμπειρίες της από αυτό το ταξίδι σε μια συνέντευξη μέσω του Facebook στις 15 ως τις 17 Ιανουαρίου.

 

1. Πώς ξεκίνησε η αγάπη για την Κορέα και τον Lee Min Ho;

Κατά τη διάρκεια του κορονοϊου, έψαχνα να δω μια σειρά στο Netflix κι έπεσα πάνω στο “My Country”. Η αμέσως επόμενη ήταν το “The King: Eternal Monarch” με τον Lee MinHo και τότε ξεκίνησαν όλα.


Το ελληνικό δωράκι για τον Lee Min Ho. © Πελαγία Χρυσανθοπούλου


2. Τι σε ώθησε να γίνεις μέλος στο επίσημο fan club του Lee Min Ho και ποια είναι τα προνόμια για τα μέλη;

Δυστυχως για τους θαυμαστές εκτός Ασίας δεν υπάρχουν προνόμια. Ήθελα να δείξω μέσω του Greek Minoz, ότι έχει θαυμαστές και στην Ελλάδα και να δώσω την αγάπη και τη στήριξή μου. Αυτό ήταν το κίνητρο που με ώθησε να γραφτώ στο επίσημο MINOZ fan club.


Τα αυτόγραφα του Lee Min Ho. © Πελαγία Χρυσανθοπούλου

3. Πώς αποφάσισες να πας στο Μιλάνο;

Από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι θα έρθει στην Ευρώπη μέσα σε 5 μήνες για την εβδομάδα μόδας ως πρεσβευτής της FENDI έκλεισα εισιτηρίο. Αυτή είναι η μόνη ευκαιρία για τους Ευρωπαίους να τον δούμε από κοντά και να του δείξουμε την αγάπη μας. Ήθελα να ακούσει και να δει κάτι από Ελλάδα και σκέφτηκα ότι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον δω. Ήξερα ότι οι Ιταλίδες Minoz αλλά και όσες πήγαν τον περασμένο Σεπτέμβριο για λογαριασμό του οίκου μόδας Hugo BOSS, τον είδαν από κοντά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τα κατάφερα κι εγώ.


O Lee Min Ho υπογράφει αυτόγραφα και δίπλα του είναι ο μάνατζέρ του, που κοιτά μ' ενδιαφέρον την Πελαγία. © Πελαγία Χρυσανθοπούλου

4. Πώς ήταν η εμπειρία να έχεις κοντά σου τον Lee Min Ho;

Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη. Βλέποντάς τον από κοντά, νιώθεις τη ζεστασιά του βλέμματός του, τη θετική αύρα του και η αγάπη και ο σεβασμός που έδειξε στις θαυμάστριές του όταν μας κοιτούσε ήταν το κάτι άλλο! Θα πω κάτι κοινότυπο, αλλά ισχύει. Ο Lee Min Ho είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο όμορφος από κοντά κι οποία τον δει μια φορά είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνει.


Η Πελαγία Χρυσανθοπούλου μαζί με τις ξένες MINOZ. © Πελαγία Χρυσανθοπούλου

5. Μίλησέ μας για όλα όσα έζησες εκεί με τις υπόλοιπες θαυμάστριές του.

Το να ταξιδέψω σε μια ξένη και να μείνω για 4 μέρες μαζί με άγνωστα κορίτσια που έβλεπα εκεί για πρώτη φορά και δε γνωρίζαμε καλά καλά αγγλικά και θα έπρεπε να συνεννοούμαστε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και συνάμα συναρπαστικό. Η αγάπη μας για τον Lee MinHo, έσβησε τα προβλήματα στην γλώσσα. Η συγκατοίκηση, τα χιλιόμετρα που κάναμε και η κούραση να είμαστε έξω από το ξενοδοχείο, στο FENDI καθώς και στο αεροδρόμιο μέσα στο κρύο ήταν εμπειρίες που θα θυμάμαι για πάντα. Συνάντησα τις ΜINOZ από την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία, τη Γαλλία, τις Φιλιππίνες, την Ουκρανία και το Μεξικό και περάσαμε υπέροχα χωρίς κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. Ο Lee MinHo μας ένωσε και το μόνο που μας ένοιαζε είναι να του δείξουμε την υποστήριξή μας και να δουν όλοι την δύναμη των MINOZ. Νομίζω ότι τα καταφέραμε.


Το βλέμμα του Lee Min Ho δεν είναι λίγο αλητέ; © Πελαγία Χρυσανθοπούλου

6. Πες μας μια εμπειρία σου με τον Lee Min Ho.

Θα πω μόνο ότι όταν με κοίταξε για να μου δώσει το αυτόγραφο έσβησαν τα φώτα γύρω μου, έμεινε μόνο αυτός κι εγώ! Όταν τον είδα ξανά στο αεροδρόμιο και με χαιρέτησε δίνοντάς μου το χέρι του ηταν σαν να ένιωσα την ζεστασιά και την αγάπη του σε όλες μας στο έπακρο. Θα μιλήσω και για ένα περιστατικό στο ξενοδοχείο. Τον περιμέναμε να κατέβει από το δωμάτιό του μετά την επίδειξη, για να πάει στο πάρτι της FENDI. Περιμέναμε περίπου 3 ώρες και είχε πολύ κρύο, όλες τις ημέρες είχε απίστευτο κρύο στο Μιλάνο. Κάποια στιγμή λοιπόν βλέπουμε να μας πλησιάζει ο μάνατζερ του και μας είπε πολύ ευγενικά ότι ο Min Ho δε θα κατέβαινε γιατί ήταν πολύ κουρασμένος. Ζήτησε να μην τον περιμένουμε και μας παρακάλεσε να ξεκουραστούμε για να μην κρυωσουμε περισσότερο. Παρόλο που η απογοήτευση ήταν μεγάλη, η διάθεση άλλαξε γιατί καταλάβαμε πόσο πολύ νοιάστηκε για εμάς και έστειλε τον μάνατζερ του να μας ενημερώσει, άλλως ακόμα εκεί θα ήμασταν. (χαχαχαχαχα) Μια άλλη εμπειρία έζησα στο αεροδρόμιο, όπου μια κοπέλα έπεσε και ο Min Ho αμέσως νοιάστηκε για να τη βοηθήσουμε, αλλά πήγα εγώ κοντά της και ηρέμησε. Βέβαια αυτό μου στοίχισε τη σελφι, αφού έχασα τη σειρά μου μετά απ’ αυτό. Πραγματικά δε με νοιάζει γιατί όλο αυτό που έζησα ήταν ανεπανάληπτο και με έχει γεμίσει. Δεν υπάρχουν λέξεις που να τον περιγράφουν. Να κρατήσεις μόνο αυτό… Είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο όμορφος από κοντά. Τα υπόλοιπα τα κρατάω για μένα (χαχαχαχα)


Η Πελαγία μάς κάνει εφέ τα αυτόγραφά της. © Πελαγία Χρυσανθοπούλου

7. Θα το ξανάκανες;

Θα το ξανακάνω. Ήδη έχω ανανεώσει το ραντεβού με τις υπόλοιπες MINOZ για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην εβδομάδα μόδας.


Επιμέλεια συνέντευξης: Korean Dramas (Greek Fans)

Φωτογραφίες: Πελαγία Χρυσανθοπούλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα κορυφαία K-dramas σε τηλεθέαση

  Chief Inspector, Photo credits: MBC Κατάφερα να βρω 106 Κορεάτικες σειρές, που κατάφεραν να ξεπεράσουν το φράγμα του 30% τηλεθέαση. Είμαι...